У США 33-річна жінка після розставання з коханим за пів року до їхнього весілля вирішила помститися йому у незвичний спосіб. Вона витратила $37 тисяч, аби зробити з себе “тіло помсти”.

Як повідомляє The Post, пара була знайома з підліткового віку. Вони разом прожили 15 років, виховували двох дітей. Аж раптом коханий зрадив їй з іншою й вони розлучилися. Після цього їй у голову прийшов план помсти, вона вирішила кардинально змінити зовнішність, аби екскоханий “заздрив”.

“Я імпульсивно вирішила зробити операцію”, – сказала Стейсі Кларк.

Окрім збільшення грудей та губ дівчина зробила операції на стегнах, на сідницях, на очах, на носі, підтягла шкіру на обличчі, змінила піхву, яка за її словами “постаріла після двох пологів”. А ще вона зробила пересадку волосся та ліпосакцію.

Таким чином, сказала Стейсі, вона вирішила “переосмислити себе”.

Тепер, каже жінка, вона почуваються впевненішою.

Кларк розповіла, що після того, як лягла під ніж, вона відчула, що її самооцінка різко зросла.

Фотографиня за професією, Стейсі каже, що попри кардинальні зміни у зовнішності, їй досі важко працювати весільним фотографом. Оскільки сама вона так і не стала нареченою.

Вона також пожалілася, що в соцмережах їй пишуть неприємні речі, критикуючи за її вибір.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦