У Великій Британії хлопець за короткий час до весілля зі своєю коханою дізнався, що вона йому зраджує зі спільним знайомим, якого пара запросила стати свідком під час церемонії одруження.

Замість того, аби розлучитися зі свою дівчиною, він вирішив їй помститися та не скасовувати весілля. Таємницю, що він знає про її секс зі свідком, наречений зберігав до самого моменту весілля.

Про цей інцидент розповіли організатори весілля Джорджі та Бет під час подкасту Unfiltered Bride у соцмережі TikTok.

“У мене є ще одна історія, щоб розповісти тобі. Я не можу сказати вам, хто мені розповів, тому що мені насправді не дозволено розповідати історію”, – почала свою розповідь Джорджі.

За її словами, “було весілля, молодий і молода. Вони одружилися, чудова церемонія та почалося застілля. Вони сіли та поїли. Батько нареченої оголосив тост”.

Потім вона додала, що після промови батька нареченої її вже новоспечений чоловік встав і оголосив: “Перед тим, як я хочу як слід почати, зараз ви отримаєте конверти, відкрийте їх”. І після того, як гості відкрили конверти, то побачили світлини, на яких парочка займалася сексом. Це була новоспечена наречена та свідок.

Джорджі сказала, що після цього наречений встав, кинув мікрофон та заявив що тепер його наречена нехай сама платить за застілля.

“Родина нареченої заплатила за все. Карма. І свідок теж”, – додала ведуча підкасту.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦