Днями колишня учасниця дуету Artik & Asti Анна Дзюба, яка родом з Черкас, отримала нагороду “співачку року” в країні-окупантці.

Після повномасштабного вторгення РФ в Україну Анна Асті обрала росію, переїхавши туди майже одразу після цього. Вона продовжила обійматися з артистами-путіністами та співати за криваві гроші. А тепер виявилося, що це “недарма”.

Крім цього, співачка ще “прославилася” перемогою в двох інших номінаціях – “прорив року” та “пісня року”. Анна Асті дуже чекала на таке “визнання” та з радістю отримала цю премію.

Анна Дзюба народилася в Черкасах. Ще 24 лютого вона проживала в Україні зі своєю сім’єю та чоловіком, який є громадянином РФ. Перші дні вони просиділи у бомбосховищі, а потім переїхали до росії. Звісно, співачка мовчить про війну та веселить окупантів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦