Командир “Російського добровольчого корпусу” Денис Нікітін розповів, як росіяни ставляться до “звільнення” прикордонних з Україною районів РФ.

В етері телеканалу Freeдом він заявив, що місцеве населення досить лояльно ставиться до повстанців. Росіяни навіть готові приєднатися до добровольців, які перебувають в Бєлгородській області. Деякі навіть повідомили, що готові для цього використати свою зброю, щоб воювати проти путінського режиму.

Повстанці могли захопити БТР, стрілецьку зброю та іншу військову техніку на КПП “Грайворон”.

Нагадаємо, що 22 травня легіон “Свобода Росії” та “Російський добровольчий корпус” почали спеціальну операцію, аби зробити Бєлгородщину вільною та демілітаризованою. Серед бійців є тільки громадяни росії, українців на ворожій території – немає.

Добровольці встигли звільнити кілька селищ та продовжують просування в Бєлгородській області. Російська влада ж оголосила про початок “зачистки” та “контртерористичної операції”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦