Американські аналітики з Інституту вивчення війни розповіли про плани російського диктатора владіміра путіна на міжнародній арені.

У звіті зауважується, що 24 травня путін в чергове звинуватив країни Заходу у створенні глобальної нестабільності. Тому він звернувся із закликами до азійських, африканських країна та Латинської Америки сформувати багатополярний світовий порядок.

Також диктатор дуже швидко втрачає репутацію. Проте РФ досі вдає, що існують важливі дипвідносини. Путін навіть прибув на форму за участі лідерів низки сусідніх з РФ країнами: Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Вірменії, Сербії.

Цими зустрічами президент РФ намагається показати, що в росії все добре на міжнародному полі. Проте він вимагає створити міцну антизахідну коаліцію. Для цього кремлівський режим має намір об’єднатися з Китаєм та Індією.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦