Жителька Ліверпуля здивувала своїм зовнішнім виглядом. Адже в 74 роки вона дуже спортивна та підтягнута. Тому жінка дала кілька порад, щоб залишатися молодою.

Героїнею історії стала Норма Вільямс. Для NeedToKnow вона розповіла, що нині більш енергійна, аніж в підлітковому віці. Зараз вона переїхала з Ліверпуля до італійського Сполето.

За її словами, не варто сприймати старість як щось жахливе. Цим періодом свого життя треба пишатися та не впадати в депресію.

Такою стрункою та спортивною Норма була не завжди. Адже раніше полюбляла на ніч їсти зефір у шоколаді та білий батон, через що і набирала зайву вагу. У той час вона почувалася жахливо.

Норма назвала головні правила, які допоможуть залишатися у гарній формі в будь-якому віці:

1. Не треба рахувати калорії. Краще їсти здорову їжу, уникаючи рафінованої їжі та солодощів. Спочатку ваш апетит може зрости, але з часом ви помітите результат: тіло швидше насичуватиметься здоровими продуктами, а ви втрачатимете вагу.

2. Знайдіть у спорті свої “магічні числа”. До прикладу, візьміть за звичку ходити по 9 км чи робити певну кількість стрибків. Також вона радить робити щоранку розтяжку.

3. Не робіть перекусів. Важливо мати три прийоми їжі у певний час, але без перекусів протягом дня.

4. Будьте впевненими у собі. Норма вважає, що треба зосередитися на своєму здоров’ї та не наслідувати інших, а жити своїм життя.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦