Понад десять років тому суспільство вразила історія про британських підлітків, які досить рано почали статеве життя. Проте до захисту вони поставилися безвідповідально.

Хлопчику Альфі Паттену було тільки 13 років, коли його 15-річна подружка Шантель Стіддман завагітніла. Дівчина не думала про аборт, адже дізналася про це занадто пізно.

У 2009 році громадськість дізналася про дітей через їхніх батьків, які побачили у цьому нагоду добряче заробити. Молоді дідусі та бабусі “зливали” журналістам фото молодої пари за шалені гроші. За інтерв’ю також доводилося платити, як і за зйомки на телебаченні.

Такий тиск суспільства негативно вплинув на психічний стан дітей, які стали батьками в ранньому віці. Нині молодому тату вже 23 років, тому ми покажемо, який вигляд він має та як живе.

У пари народила красива дівчинка. Проте частина людей почали засуджувати молодих батьків та бабусь/дідусів за те, що сталося з ними. Батьки Шантель заперечили свою провину, а про її вагітність дізнались тільки після появи животика. До цього дівчина приховувала про свій стан. Оскільки переривати вагітність було пізно, вони вирішили, що краще буде народити.

Альфі розповів, що важко пережив пресинг ЗМІ та людей. Адже він зазнав переслідувань, йому ставили незручні питання та провокували. У свої 13 він не знав, що сказати. Проте хлопець вирішив вивчати літературу з виховання дітей. Він не відходив від своєї доньки, годинами дивився на неї, розмовляв, заколихував, носив на руках та вирішив почати працювати, але його батьки пообіцяли, що будуть забезпечувати його родину. Тому Альфі насолоджувався батьківством

Утім, мати хлопця почала сумніватися, що Альфі справді біологічний батько дитини. Проте після тесту ДНК виявилося, що батько новонародженої – бойфренд Шантель Тайлер Байкер, який і запропонував підставити Альфі.

Після цієї новини хлопець був розбитий та впав у депресію. Альфі не виходив з дому, тому ЗМІ швидко перестали стежити за ним та втратили інтерес. Через кілька років він почав жити повноцінним життям.

Нині Альфі вже 23 роки. З Шантель він розійшовся та мав стосунки з іншими дівчатами, які не народжували від нього. Поки хлопець не готовий мати родину та дітей.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦