У столичному метро на станції “Звіринецька” очевидці зафільмували бійку чоловіка з поліціянтом, поруч знаходилася маленька дівчинка та весь час плакала.

У столичній поліції повідомили, що саме стало причиною інциденту. За даними правоохоронців, поліціянт чергував на станції “Звіринецька” і до нього підійшов незнайомий чоловік, біля якого знаходилася дитина. Зненацька він почав сварку та матюкався до правоохоронця.

Коли поліціянт потребував показати документи та показати, що у нього в рюкзаку, чоловік накинувся на нього з кулаками. Дівчинка, яка була разом з чоловіком, злякалася та почала плакати. Коли на місце інциденту викликали підкріплення та ювенальну поліцію, чоловіка вдалося скрутити, а дитину забрала представниця поліції.

“До заступника командира взводу № 2 управління поліції у метрополітені Олександр Кушніра підійшов незнайомець з дитиною, почав агресивно поводитись та висловлювався нецензурною лайкою. На вимогу пред’явити документи, що посвідчують особу пасажира та оглянути вміст наплічника, чоловік категорично відмовився, почав нишпорити у кишенях, тож оцінюючи ризики для оточуючих і дитини, поліціянт затримав незнайомця”, – йдеться у повідомленні.

Нападником виявився 55-річний мешканець столиці, якого раніше притягували до відповідальності за домашнє насильство.

Проти зловмисника складено адмінматеріали за двома статтями кримінального кодексу України “дрібне хуліганство” та “злісна непокора законному розпорядженню поліціянта”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦