У Бєлгородській області РФ бійці з Російського добровольчого корпусу та легіону “Свобода Росії” захопили армійський бронетранспортер. Його “демілітаризували” у російських силовиків.

Відповідне відео з’явилося у Телеграм-каналі Російського добровольчого корпусу. Зазначається, що це БТР 82-А, який належав ФСБ.

“Ми не дочекалися подарунків від російської опозиції, тому самі собі зробили подарунок. БТР 82-А, наприклад. РДК-ФСБ 1:0”, – зауважили російські добровольці.

Також вони опублікували відео, як стирають з БТР символ війни “Z”, який використовують російські бойовики, а зверху заклеюють його своєю емблемою.

“Момент очищення подарунка від Zкверни”, – йдеться в описі до відео.

Нагадаємо, 22 травня на територію Бєлгородської області РФ через КПП “Грайворон” на військовій техніці в’їхали бійці Російського добровольчого корпусу та легіону “Свобода Росії”. У прикордонних районах області запровадили сигнал «Кордон», а в місцевих органах МВС — план «Фортеця». О 14:10 запровадили вже план «Едельвейс», а населені пункти Козинка та Глотове почали блокувати підрозділи Міноборони РФ, Росгвардії та інших відомств.

Російська влада оголосила на території Бєлгородської області план КТО.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦