Співачка Світлана Лобода потрапила в скандал через нібито благодійний концерт в Osocor Residence. Там планували збирати гроші на відновлення ЛОР-відділення дитячої лікарні “Охматдит”.

Захід мав відбутися 25 травня, але українці почали писати гнівні коментарі. Проте Osocor Residence заборонили залишати коментарі під відповідним дописом в Instagram. Проте й в інші соцмережі набігли “боти”, які підтримали концерт Лободи в Києві.

У лікарні “Охматдит” взагалі не знали про таку затію, показав коментар представників медзакладу репер Yarmak. Там зауважили, що з ними не проводили узгодження ні артиста, ні концерту, ні афіші.

Yarmak розповів, що є й інші способи допомогти ЛОР-відділенню. Він закликав не піддаватися на затіяну скандальної співачки, яка довгий час не могла обрати сторону та гастролювала росією. Цинічно, що концерт хочуть провести 25 серпня – після Дня Незалежності.

Водночас блогерка Монро наголосила на ботофермах, які нині активізувалися, щоб вибілити репутацію Лободи.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦