У Збройних силах України розповіли, чому російські окупанти знову завдають масованих ракетних ударів та атакують дронами українські міста по ночах.

За словами очільниці пресцентру ОК “Південь” Наталії Гуменюк, росіянами здійснюють чергові спроби виснажити ППО України та дестабілізувати внутрішню ситуацію, внести розкол. Ворог боїться контрнаступальних дій ЗСУ та активного розвитку подій на фронті.

Речниця додала, що росіяни обрали чергову не дуже успішну тактику – нічний тиск на українців. Нині це улюблена справа окупантів на цьому етапі війни, адже вночі важче виявляти цілі.

Також Гуменюк нагадала, що подібні події були перед звільненням Херсону від окупантів. За її словами, в певних моментах треба зберігати абсолютну тишу, аби отримати бажані результати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦