Попри заборону наближатися до моря через загрозу російських мін, одесити вже влаштовують собі купання у солоній воді та сонячні ванни. Про це свідчать фотографії, які місцеві мешканці публікують у пабліках.

Причому одесити нехтують не лише своєю безпекою, а й безпекою власних дітей. Також у соцмережах шириться інформація, буцімто пляжі в Одесі вже готують відкривати офіційно.

Однак Одеська міська рада спростовує таку інформацію. Чиновники кажуть, що одеські пляжі досі небезпечні через загрозу російських мін, що можуть прибитися до берега та влаштувати відпочивальникам смертельний вибух.

До того, ж зауважили місцеві чиновники, ніхто не скасовував наказ обласної військової адміністрації та військового командування про заборону відпочинку на узбережжі Чорного моря.

Раніше голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук нагадав мешканцям курортних міст України, що діє заборона щодо виходу на пляжі та купання в морі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦