Росія влаштувала киянам чергову неспокійну ніч, випустивши свої крилаті ракети по столиці. На щастя, протиповітряна оборона відпрацювала на відмінно й обійшлося без влучань у будинки та об’єкти інфраструктури.

Однак стався інцидент, який надовго запам’ятається правоохоронцям та жителям однієї з багатоповерхівок столиці на Відрадному проспекті – після ракетної атаки в одній з квартир було знайдено тіло людини. Це сталося, коли вибуховою хвилею двері оселі відчинилися і сусіди прийшли подивитися, чи ніхто не постраждав. Натомість побачили у квартирі мумію.

У коментарі ТСН столичні поліціянти повідомили, що тіло людини могло пролежати в цій квартирі 5 років.

“Так, у нас був такий виклик. Мешканці будинку виявили у квартирі муміфіковане тіло людини. Попереднього, це тіло чоловіка. Відкрито провадження по статті 115 – з попередньою кваліфікацією “раптова смерть”, – кажуть у поліції.

Сусіди розповіли, що квартиру цю ніхто давно не навідував, тож вони думали, що там ніхто не проживає.

Правоохоронці забрали мумію людини на експертизу. Фахівці мають визначити, від чого померла людина й ким вона була.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦