Поліція вилучила у співака Віктора Павліка спецперепустку, якою він та його дружина Катерина Реп’яхова хизувалися на закритому Південному мосту. Нині цей шлях доступний тільки для спецтранспорту.

Правоохоронці відвідали Павліка та його кохану після заяв громадян про правопорушення. Також в артиста забрали перепустку, яка давала дозвіл на вільне пересування Києвом навіть у комендантську годину, чи перекритими шляхами.

Крім цього, блогерка Реп’яхова показала в сторіз Instagram об’єкт стратегічно важливого значення, коли під час воєнного стану це заборонено. Йдеться про Південний міст.

Нагадаємо, що дружина Павліка, яка нещодавно зробила пластику обличчя, похвалилася спецперепусткою – подарунок від чоловіка. Утім, такий документ могли отримати тільки представники сектору безпеки та оборони України, об’єктів критичної інфраструктури та органів влади.

Потім Катерина намагалася виправдатися жартом, нібито подарунок не перепустка, а проїзд Південним мостом. Крім цього, це перепустка Павліка, а не Реп’яхової. Співаку вона потрібна для пізнього повернення з концертів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦