Очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов пояснив, що на публіці здебільшого з’являються двійники російського диктатора владіміра путіна.

За його словами, під час візиту окупованого Маріуполя приїздив двійник диктатора, як і на “параді перемоги” 9 травня у москві. Про це головний розвідник сказав в інтерв’ю Сергію Іванову.

Несправжнього путіна видають певні унікальні для кожної людини фізіономічні особливості, зокрема це форма і малюнок вуха, проміжок між розташуванням очей. Таке навіть пластика не змінить.

Тому двійників президента РФ видають саме вуха, по яких і видно, навіть неозброєним оком, що то клони. Неможливо прокинутися одного дня з одними вухами, а іншого дня – з іншими.

Буданов зауважив, що Путіна має трьох клонів з різними повадками та навіть трохи різного зросту. На крупних планах це добре видно, що люди все ж різні, хоч і схожі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦