Оточення російського диктатора владіміра путіна готове продовжувати повномасштабну війну проти України. Цього разу у кремлі навіть вигадали нову мету так званої “СВО”.

За словами речника путіна Дмитра Пєскова, росія не має наміру припиняти військові дії на території України. Проте москва більше не допустить “обстрілів” своєї території.

Пєсков прокоментував пропагандистам “новий обстріл” Бєлгородської області рф. Нібито російська влада засуджує такі дії, натякнувши, що винна у всьому України. Водночас Пєсков заявив про чергову мету спецоперації, яка триватиме, аби таких ситуацій не було (тобто обстрілів).

Раніше у Кремлі прикривалися захистом російськомовного населення, захист окупованих псевдореспублік “ЛНР/ДНР”, знищенням нацистів тощо. Хоча головна мета РФ – знищення української державності та українців загалом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦