Російським окупантам так сильно не вистачає кадрів для керівних посад, щоб набирають навіть не по оголошенню. Адже українці не мають наміру співпрацювати з ворогом та ставати колаборантами.

Проте такі все ж знаходяться. В одному із тимчасово захоплених росіянами сіл керувати лікарнею поставили місцевого маргінала. Чоловік похилого віку обіймає посаду “головлікаря”, а людей лікує за допомогою гри на акордеоні.

Про це розповіла журналістка видання ҐРУНТ у своєму Twitter та показала відповідні відео. У цьому селі мешкають її батьки і про цього “гуру медицини” там знають усі. Колаборант навіть отримав російський паспорт, щоб ще більше прислуговувати окупантам.

Українці у коментарях запропонували режисеру фільму “Люксембург, Люксембург” Антоніо Лукічу взяти ці кадри на замітку. “Головлікаря” назвали шаманом-баяністом, але за таке лікування, кажуть, прибили б.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦