На Бахмутському напрямку сталася дивовижна історія – хлібина врятувала військових від кулі, яка пробила автівку, рюкзак, але зупинилася у випічці.

Про це розповів український журналіст Богдан Кутєпов та показав знімки з місця події. Він розповів, що хлібина опинилася на купі військового одягу, який замащений кров’ю, спорядження та зброї.

За словами журналіста, таких от “складів” дуже багато біля Бахмута Донецької області. Медики намагаються врятувати кожне життя бійця та зрізають одяг, знімають умундирування, щоб мати доступ до ран та бути впевненим, що уламки чи куля не пробила якийсь життєвонеобхідний орган. Оскільки навіть через маленьку помилку захисник може не доїхати до стабілізаційного пункту та померти.

Потім медики передають їхню зброю, підписавши попередньо, тим, хто їде слідом, аби вона дісталася до частин, звідки поранені бійці. Ці речі лежатимуть купою, поки їх не вивезуть.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦