Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович здивував новою скандальною заявою про секретаря РНБО Олексія Данілова.

Арестович продовжує виступати за російську мову, яка нібито нікуди не поділася. У коментарі виданню “Телеграф” він згадав про 10 ст. Конституції України, яка гарантує громадянам захист мови країни-окупантки та інших мов нацменшин.

Так ексрадник відреагував на прохання Данілова до Служби безпеки України, щоб та відреагувала на заклики про повернення російської мови, натякаючи на заяви того ж Арестовича.

Експерт заявив, що не впевнений у професійній компетентності Данілова, тому нібито СБУ краще ним займатися. Все тому, що “ненька у великій небезпеці” через те, як секретар РНБО використовує законодавство України.

Нещодавно Арестович зробив заяву про “завжди російськомовний Київ”. Він послався на опитування якоїсь знайомої працівниці магазину, яка з’ясувала, що на 100 покупців тільки 14 говорять українською.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦