Деякі речі заборонено розміщувати поряд з роутером, інакше можуть виникати збої в роботі пристрою та інших приладів.

Найкраще роутер розміщувати в геометричному центрі і на великій висоті, аби товсті стіни не заважали сигналам. Також перекладіть подалі від пристрою карти з магнітною смугою та пристрої з Bluetooth.

Крім цього, електромагнітний шум виникає від роботи певної електроніки (холодильник, накопичувачі з USB, камери Wi-Fi бездротові, мікрохвильовки), може змінювати та погіршувати роботу роутера.

Експерти рекомендують не розміщувати роутери біля дзеркал, оскільки вони створюють електромагнітні бар’єри, знижуючи якість сигналу.

До прикладу, якщо ви розмістили роутер в коридорі, то в жодному разі не кладіть біля нього картки-знижки чи банківські картки. Оскільки вони можуть легко розмагнітитися.

Не менш важливою є заборона про те, що ніколи не розміщуйте роутери біля акваріума. Вода перешкоджає проходженню радіохвиль.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦