Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не взяв участь у засіданні Військового комітету НАТО, де зібралися начальники різних генштабів. Причиною відмови стала напружена ситуації на фронті, тому він не приєднався до заходу навіть онлайн.

Таку інформацію надав голова Військового комітету НАТО Роб Бауер.

За словами адмірала, про відому від участі Залужний повідомив листом. “Залізний генерал” повідомив, що навіть у режимі відеоконференції не матиме змоги взяти участь. Захід проходив у Брюсселі.

Навіть після відмови Залужного на засідання одним з головних питань залишиться українське. При цьому військовий представник України розповів всю необхідну інформацію членам комітету, зокрема щодо контрнаступу ЗСУ.

Бауер наголосив, що росіяни обіцяли взяти Київ за три дні, а нині війна вже продовжується 15-й місяць. Все тому, що українці показали стійкість та майстерність на полі бою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦