Українці скаржаться на серйозні перебої з електропостачанням. Така проблема виникла у шести регіонах України.

Зауважується, що загалом енергетична система України – стабільна, обмежень потужності наразі немає. Проте на сході та півдні нашої країни деякі населені пункти залишилися без світла через обстріли російських окупантів.

У Міненерго повідомили, що за останню добу 8000 споживачів з Донецької та Запорізької областей отримали назад електропостачання.

Проте досі без світла частково залишаються жителі Донецької, Сумської, Запорізької, Херсонської, Харківської та Чернігівської областей. Українські енергетики працюють над відновленням енергопостачання попри те, що росіяни досі продовжують руйнувати критичну інфраструктуру.

Зауважується, що нещодавно ворог, використовуючи артилерію, пошкодили будівлю АТ “Харківобленерго”. На щастя, весь персонал живий та цілий. Обсяг пошкоджень ще визначається.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦