Українська співачка Анжеліка Рудницька потрапила у скандал з різкими висловлюваннями про травесті-діву Монро.

9 травня у Ліверпулі відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023”. На тлі цього “Суспільне Культура” ведуть спецпроєкт – щоденники конкурсу, ведучими якого стали Монро та продюсер Олексій Гончаренко.

Співачку обурило, що таких людей обрали для цього. Як написала сама Рудницька, “трансвестит і телевізійний ватник”. Користувачі мережі висловили хейт за ці слова, оскільки вважають це навмисним приниженням Монро.

Також Рудницьку звинуватили у тому, що вона не володіє термінологією. Її пост має гнівний відтінок та принизливий тон. Користувачі не розуміють, навіщо акцентувати, що Монро – не жінка від природи. При цьому травесті-діву вважають милою та щирою людиною, яка є патріоткою України та допомогає тваринам.

Рудницька у соцмережах одразу відреагувала на хейтерів та заявила, що не вкладала негативне значення у слово “трансвестит”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦