Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вперше розповів про непрості рішення, які йому доводилося ухвалювати після 24 лютого 2022 року.

У розмові з журналістом Дмитром Комаровим він зізнався про певні хитрості військових, які застосовують наші воїни на полі болі, та про які вже зараз можна говорити. Повне інтерв’ю в рамках проєкту “Рік. За кадром” вийде 12 травня о 21:30.

Вперше “залізний генерал” пояснить, як українські захисники змогли знищити росіян на початку 2022 року та про особисті втрати. Також стане зрозуміло, як Сили оборони змогли отримувати та переміщувати військову техніку, що ніхто цього не помічав.

Крім цього, деякі важкі рішення керівництва України дозволили вистояти наші країни у перші тижні повномасштабної війни.

За словами Залужного, протиповітряну оборону було чи не повністю змінено завдяки навчанням особового складу та поповнення технікою. Це був дуже масштабний комплекс різних заходів, тому зараз вже видно результати.

Також генерал зізнався, що о 05:00 24 лютого 2022 року отримав закордонний дзвінок з-за кордону від не дуже приємної людини, яка просила в нього пробачення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦