Навколо виступу співачки Руслани Лижичко на Євробаченні-2023 розгорівся скандал. Адже організатори не запросили її. Історія знайшла своє продовження.

Так, Руслана все ж матиме змогу виступити у фіналі міжнародного пісенного конкурсу, але в Ліверпуль не поїде. За словами креативного продюсера Євробачення Германа Нєнова, виконавиця зможе заспівати наживо з Києва. Ця поява буде мати справді особливу місію, але саме яку він не сказав.

Руслана поки не відреагувала на заяву. Поки офіційно про це не повідомили, адже відсутні повідомлення в соцмережах Євробачення та “Суспільного”.

Своєю чергою у “Музварі” заявили, що Руслана, яка здобула перемогу в 2014 році, все ж поїде до Ліверпуля та виступить 13 травня у фіналі. Таку інформацію надали у піар-службі співачки. Тобто жодного прямого включення зі столиці України не буде.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦