Жителька Нової Зеландії щодня, дивлячись в дзеркало, навіть не здогадувалася, що хворіє на рак шкіри. Проте вона ігнорувала один важливий симптом.

Як пише dailymail.co.uk, Мішель Девіс, якій 52 роки, у квітні минулого року побачила “прищ” в себе на носі та почала давити. Проте спочатку на його місці була червона пляма, яка боліла. Впродовж року Мішель ігнорувала проблему та ховала її косметикою.

Майже через рік жінка придавила утворення, але звідти почала йти кров та не зупинялася. Нарешті вона звернулася до лікарів, який одразу помітив, що це рак шкіри. За даними біопсії, в неї була базально-клітинна карцинома.

Жінка ігнорувала цю проблему майже рік, адже пляма не могла загоїтися та не проходила. Це і є свідченням появи раку шкіри. Лікарі їй видалили злоякісне утворення, а дірку приховали, розтягнувши шкіру.

Мішель тепер матиме шрам, а її ніздрі змінили форму. Проте вона щаслива, що має носа.

Жінка закликала не ігнорувати проблеми зі здоров’ям та звертатися до медиків, зокрема стежити за тим, якщо прищі не зникають.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦