14-річний Валентин Мехедов не встиг добігти всього кілька метрів до укриття, аби сховатися від російського удару. Уламок авіабомби йому влучив у шию просто на очах в батька.

Жахлива трагедія сталася у Чернігівській області 1 травня, повідомляє OBOZREVATEL.

Того трагічного дня школяр разом з татом поверталися додому в селі Лизунівка, що в Новгород-Сіверському районі. Проте раптово у небі почувся сильний гурхіт, а потім – вибухи. До їхнього будинку залишалося всього кілька метрів, але хлопчик не встиг добігти.

Російські винищувачі вилетіли з Брянської області та запустили керовані крилаті авіаційні бомби. Одна з них опинилася біля батька та сина на території школи, яка була зачинена. Після того, як диму стало менше, чоловік побачив Валентина у крові. Поранення в шию виявилося несумісне з життям.

Школяр був третім в родині, адже двоє його старших братів перебувають на фронті та знищують російських окупантів. Валентин дуже пишався ними та показував їхні фото в соцмережах.

Хлопчик був дуже красивим, з чарівною усмішкою та світлим волоссям. У селі школа поки не працює, а діти їздять в сусідній населений пункт – Печеніги. Він захоплювався футболом та був дуже чуйним, працьовитим.

Родина – проста. Мама була на господарстві та доглядала за дітьми, коли батько працював в Києві.

Жителі села скаржаться на озвірілість росіян, а обстріл відбувається не вперше.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦