Популярна голлівудська зірка Мілла Йовович здивувала яскравим та сміливим перевтіленням. Вона вирішила самостійно змінити свою зачіску, використавши машинки для стрижки волосся.

47-річна актриса, рідні якої походять з України, показала в Instagram результати експерименту над своєю зовнішністю. Змін зірка точно не боїться.

За її словами, вона мала під рукою машинку і не довго думала поголила частину голови.

Йовович переконана, що сумувати причини немає, оскільки волосся швидко відросте. За її словами, справу вже зроблено і нині залишається тільки спостерігати.

Звісно зірка показала фото, де видно її стрижку, яку та власноруч зробила. На знімку вона має мокре та скуйовджене волосся, але помітно коротко вистрижене волосся над вухом.

Користувачі мережі в захваті від дій Йовович і називають її красунею. Крім цього, вони переконані, що вона дуже молодо виглядає.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦