Від травня в Україні дещо змінюється у сфері комунальних послуг та виплатами.

Наразі ж для українців відклали підняття тарифів на електроенергію до кінця місяця. Проте все може змінитися, адже критична інфраструктура зазнала сильних руйнувань після російських обстрілів. Не виключено, що ціни на світло зростуть до 2,80 грн, тобто у два рази.

Також до 5 травня не варто очікувати виплат для учасників бойових дій, членів сімей загиблих військових та осіб, які отримали інвалідність внаслідок війни. Проте допомога для цих категорій українців все ж таки буде, але в серпні до 24 квітня.

Крім цього, у травні очікується ще одна зміна. Під час закінчення опалювального сезону субсидії зменшать. Насамперед це стосуватиметься тих отримувачів, комунальні рахунки яких вміщаються у 20% доходу. Проте і це ще не все. Люди, які мають житло, або ж здійснили покупку на понад 50 гривень не матимуть субсидій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦