Курячі яйця дуже поживні та містять чимало корисних мікроелементів та вітамінів. Готувати їх дуже швидко, тому більшість людей використовує цей продукт в повсякденному житті.

Професійні дієтологи назвали сім причин, чому варто снідати саме яйцями вранці.

1. Зміцнення імунітету. В яйцях є селен, який покращує роботу імунної системи людини. Яєчний сніданок захистити організм від вірусів.

2. Користь для очей та зору. У яйцях містяться антиоксиданти, які можуть заблокувати негативний вплив від ультрафіолетових променів та випромінювання від телефону, комп’ютера чи телевізора.

3. Активізація роботи мозку. Сніданок, який містить яйця, може розбудити мозок, покращити розумові здібності та пам’ять. Також цей продукт запобігає розвитку хвороби Альцгеймера.

4. Вгамування голоду. Завдяки своїй поживності яйця притупляють відчуття голоду.

5. Легка дієта. Оскільки яйця білковий продукт, то їх часто вживають під час схуднення. Знову ж таки і не без того, що вони позбавляються почуття голоду.

6. Контроль холестерину. Яйця не підвищують рівень холестерину, оскільки в їх складі він корисний.

7. Бадьорість та енергія. Завдяки протеїну організм насичується енергією, яка так потрібна вранці, та з’являється бадьорість.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦