Чи не на кожній кухні є молоточок для відбивання м’яса, у якого одна сторона гладка, а інша ребриста. Виявляється, що таким інструмент став не спроста і важливо, яким візерунком ви відбиваєте м’ясо.

Здебільшого люди навіть не замислюються, як саме правильно використовувати кухонний молоток. Адже одна сторона призначена для роботи зі свининою, інша – яловичиною.

Кожен візерунок на молоточку має власне призначення, а не просто зроблений для декорування. Так, якщо ви готуєте свинину, то використайте ребристу сторону. Завдяки цьому м’ясо розм’якшиться, а відбивні чи котлети будуть ніжними та не жорсткими.

Якщо ж готуєте яловичину, то скористайтеся пласкою або смугастою стороною. Так ви ущільните волокна, завдяки чому м’ясо під час смаження не буде твердим, а стане м’яким.

Відбивання м’ясо полегшить процес смаження або запікання м’яса. Адже воно не буде товстим, твердим та добре приготується.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦