Деякі функції телефону, якими люди не завжди користуються, “з’їдають” заряд батареї. Якщо їх вимкнути, ви заощадите енергію на гаджеті.

Тому експерти uswitch.com назвали три основні параметри телефону, вимкнувши які, заряд триматиметься значно довше і ви не хвилюватиметеся про “смерть” смартфона у найбільш невідповідний момент.

1. Bluetooth. Зазвичай на телефонах ця функція вмикається автоматично, особливо, коли приєднуються навушники, годинник тощо. Стежте за тим, щоб деактивувати його у разі не користування.

2. Точка доступу Wi-Fi. Не варто постійно вмикати цю функцію, якщо вона вам не потрібна. Ця бездротова тягне заряд акумулятора з шаленою швидкістю. Деактивувавши, ви дозволите телефону довше працювати.

3. GPS. Більшість програм з використанням карт потребують ваше місце розташування. Проте так ви втратите багато заряду. Якщо ж його вимикати, то час роботи гаджета значно зросте.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦