У росії низка потужних пожеж охопила житлові будинки, у яких мешкають родини російських військових. Поки окупанти вбивають українців, їхні родини позбавляються домівок.

Так, з 31 квітня на 1 травня у місті Борзя Забайкальського краю РФ мінімум 9 будинків було знищено вогнем. На місце інциденту одразу прибули “мчс”, а понад 30 рятувальників для роботи залучили дев’ять одиниць спеціальної техніки. До гасіння пожежі приєдналися ще місцеві жителі, але навіть погода не була на їхньому боці. Все тому, що саме в цей час був сильний вітер потужністю 23 м/с.

За інформацією офіцера Армії оборони Ізраїлю Ігаля Левіна, це місто “славиться” тим, що там багато родин військових із сусідньої військової частини.

Поліція зауважила, що ще 70 їхній людей беруть участь у гасінні пожежі. Людей евакуюють. Чи є жертви та поранені не повідомляють, як про причини таких масштабних пожеж.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦