Часто користувачі телефонів починають помічати те, що гаджет почав розряджатися занадто швидше, ніж раніше. Щоб зберегти батарею смартфона, треба вимкнути всього одну функцію.

Для виправлення цієї проблеми буде достатньо всього однієї хвилини. На думку спеціалістів, справа не в самому акумуляторі, а в програмах, які автоматично “з’їдають” ваш акумулятор.

Зокрема йдеться про автоматичне оновлення додатків. Ця функція увімкнена чи не на кожному телефону, а власники часом навіть не здогадуються про це. Коли з’являється оновлена версія програмного забезпечення, то завантаження відбувається без вашого відома за наявності інтернету.

Як розв’язати цю проблему? “Налаштування” – “Автооновлення програм” – “Ніколи”.

Якщо це не допомогло і протягом ночі ваша батарея все так само швидко “сідає”, то вимикайте Wi-Fi, 4G, GPS і закривайте фонові програми.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦