Жінка після 40 років варто відмовитися від деяких моделей штанів та джинсів. Оскільки окремі фасони додають ваги, візуально укорочують ноги та підкреслюють не найкращі сторони.

Джинси на низькій посадці

Забудьте про такі джинси, якщо вам 40+. Ця модель змінює пропорції фігури, а ноги робить коротшими. При цьому висока посадка навпаки підкреслить стегна та витягне силует.

Рвані штани

Рвані джинси мають непристойний вигляд, обтяжують образ та додають віку. Замість витонченого образу ви отримаєте кумедний та абсолютно невитончений вигляд.

Капрі

Головний антитренд для жінок – укорочені штани до середини гомілки, більш відомі як капрі. Замість вдалого образу ви отримаєте короткі ноги та змінені пропорції тіла.

Брюки чи джинси Slim Fit точно підкреслять вашу фігуру, тому зверніть увагу на них.

Кюлоти

Кюлоти – вкорочені брюки вільного крою, які мають широкі штанини до середини гомілки чи нижче. Такий фасон підійде не всім, тому краще не експериментувати, якщо вам більше 40 років. Надайте перевагу штанам-палаццо з високою посадкою.

Бриджі

Вже час відмовитися від бриджів, які візуально збільшують стегна та створюють дешевий образ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦