Ексчемпіон світу з боксу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко продовжує підтримувати московських попів та знову опублікував неоднозначне відео.

Дворазовий олімпійський чемпіон показав фрагмент інтерв’ю зі старцем Фаддеєм Вітовницьким, який помер 2003 року. Архімандрит закликає молитися за ворогів. Ймовірно, Ломаченко теж поділяє погляди священнослужителя, якщо відео з’явилося в його Instagram.

“Хоче, не хоче — людина повинна молитися за ворогів, за тих хто нас не любить, хто обтяжений злими думками до нас. Ми повинні молитися за них і бажати їм багато добра. Хочеш чи ні, а людина має звільнитися від зла”, – сказав священник.

Останні відео Ломаченка, який підтримує Українську православну церкву Московського патріархату, приховав від українців. Проте жителі Росії та інших країн можуть бачити не спортивний контент боксера. Оскільки Ломаченко активно виступає за проросійську церкву, особливо після виселення ченців з Києво-Печерської лаври та Паши Мерседеса.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦