У квітні певні категорії українців перестануть отримувати субсидії, які були призначені раніше. Але деякі громадяни все ж таки не залишаться без своїх виплат.

Як пише “ГазПравда”, допомогу від держави зможуть зберегти ті українці, які не матимуть боргів щодо комунальних послуг.

Оскільки у квітні відбуватиметься перепризначення субсидій, будуть перевіряти заборгованість в громадян із платежів на комунальні послуги. Тому деякі громадяни, які все ж мають борги на строк від 3 місяців з загальною сумою перевищення 680 гривень, залишаться без виплат.

Крім цього, боржники, які будуть позбавлені субсидії, ще й можуть бути зобов’язані повернути раніше виплачені кошти. Таке можливо у тому випадку, якщо боржник не повідомив, що у нього виникли такі обставини, що безпосередньо впливають на перегляд розміру житлової субсидії чи право на її отримання. На подання відповідної заяви виділяється 30 днів.

Виплати також доведеться повернути тим, хто вніс до заяви про отримання субсидії зазначені неправдиві відомості.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦