На стан акумулятора телефона впливають деякі звички власників. Багато хто робить помилки при заряджанні телефона, які можуть стати фатальними.

Зокрема користувачі смартфонів не відключають деякі функції, які “жеруть” дуже багато батареї гаджета. Йдеться про включені Wi-Fi, Bluetooth, геолокацію та високу яскравість екрана. Проте не всі враховують ще один параметр, який в кілька разів швидше “садить” телефон, ніж потрібно.

Багато сучасних смартфонів вібрують під час кожного вхідного виклику або оповіщення, а також тоді, коли власник водить щось, користуючись екранною клавіатуро.

Може здаватися, що така “фішка” абсолютно не нашкодить смартфону, але хибно так вважати. Насправді ж вібрація дуже швидко розряджає батарею і підвищує навантаження на акумулятор. Тому найкращим розв’язанням цієї проблеми стане відімкнення цієї функції, коли у ній немає потреби.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦