У мережі показали, що дівчина з вірусного відео з-під стін Києво-Печерської лаври Ірина Селезньова будує кар’єру моделі. Її помітили на різних модних показах в Парижі.

Красуня, яка співпрацює з модельним агентством Charme de la Mode, захопила своєю красою користувачів мережі. Крім цього, Селезньова зустрічається з футболістом “Шахтаря” Дмитром Топаловим.

У різних соцмережах про дівчину написала, що вона має чудову зовнішність, дуже красива та розумна. Дехто вже навіть встиг закохатися та освідчитися у коментарях.

Раніше Селезньова емоційно прокоментувала відмову Української православної церкви Московського патріархату залишати Києво-Печерську лавру. В ньому вона виступила проти присутності УПЦ МП в Україні, заявляючи, що московські попи становлять на загрозу національній безпеці. Крім того, дівчину дуже сильно здивувало, чому серед парафіян МП є навіть молоді люди.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦