Обліковий запис українського політичного діяча Степана Бандери отримав у Twitter синю галочку. Це означає, що акаунт було підтверджено. Українці оцінили задум, а росіяни злякалися.

Зауважимо, що восени 2022 року Ілон Макс дозволив у Twitter продавати “офіційність” акаунту з 8 доларів на місяць. Переконатися цьому можна на Twitter-сторінці “Степан Андрійович Бандера”. Аби обліковий запис став офіційним з синьою галочкою, треба пред’явити документи для верифікації.

Попри те, що Бандера помер 1959 року, росіяни продовжують його пошуки, щоб вбити. Тому він точно не зміг самостійно створити акаунт. Не виключено, що верифікацію пройшла людина, яка має тотожні дані. А для образу використав фото справжнього Бандери.

“Ця подія має велике значення для багатьох українців та ІПСО України, тому що саме Степан Бандера є символом національної самосвідомості та боротьби за незалежність. Верифікація акаунту Степана Бандери у Twitter – це своєрідний знак визнання його вагомого внеску у розвиток української ідентичності та національної свідомості”, — йдеться на сторінці в Instagram.

Українці пожартували, що в наших біолабораторіях видихнули життя в Бандеру. Тому на росТВ можуть з’явитися сюжети про воскресіння Степана Андрійовича.

В Telegram-каналі радника глави МВС Антона Геращенка припустили, що Ілон Маск навчився клонувати людей і заявив, що росіяни, мабуть, на допитах недаремно цікавляться тим, де ж перебуває Степан Бандера.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦