Російський олігарх разом зі своєю дівчиною напросилися на премію Дарвіна за найдурнішу смерть. Оскільки пара вирішила омолодитися та стати здоровішими завдяки плаценті, але вижили не всі.

Так, у Москві засновник “СберМегаМаркета” Дмитро Жулін та його 22-річна кохана, студентка 5-го курсу московського медуніверситету Анна Коляда вводили собі спеціальний імуномодулятор та ставили крапельниці на основі плаценти. Таким чином пара намагалася “підвищити імунітет” перед спільною поїздкою в Дубай.

Утім, для дівчини все закінчилося вкрай трагічно – майбутні медик померла. При цьому комплекс “оздоровлення” вона замовила в інтернеті, без рецепта та призначення лікаря. За життя істаграмщиці боролися 2 тижні.

Олігарху пощастило більше, оскільки він перебуває у лікарні у стабільному стані та навіть може говорити.

Такі дослідити пара ставила на собі не вперше, а останню крапельницю поставила 13 березня. Утім, дівчина розчин для введення в кров розвела раніше, а не одразу перед використанням, як це вимагалося. За три дні, поки плацента стояла, там з’явилася інфекція та згорнувся білок. Тому, крім плаценти, росіяни ввели собі інфекцію та самостійно заразили себе найтяжчим сепсисом.

Цікаво, що Анна Коляда позиціонувала себе в Instagram як “нутриціолог, лікар превентивної медицини, health-коуч і спеціаліст із системного оздоровлення”.

Обох госпіталізували 14 березня, перед вильотом в Дубай. Їм обом стало погано дорогою в аеропорт. У них з’явився сильний озноб, головний біль та лихоманка. У пари діагностували септичний шок.

Дівчина померла 25 березня, Жулін — досі в лікарні, але його вже перевели з реанімації до іншого профільного відділення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦