У Канаді стався прикрий інцидент з молодою жінкою, яка ледь не залишилася без ноги після гучного дівич-вечора. Там вона вживала горілку, а далі сталося лихо.

Вже через кілька годин 36-річна Джулія Андерсон, яка мешкає в Онтаріо, прокинулася і помітила, що її ноги сильно розпухли. Вона ними не могла навіть ворушити, пише ladbible.com. А все тому, що Джулія випила занадто багато горілки.

Жінка спочатку подумала, що зламала обидві ноги та покликала маму. Після цього було викликано швидку допомогу. Лікарі її оглянули та з’ясували, що це компартмент-синдром. Його причиною може бути кровотеча або набряк м’язів. Ногу вдалося врятувати завдяки переливанню крові, пересадці шкіри та діалізу.

Вже три роки минуло після випадку, але Джулія досі не може ходити. Вона згадала, що її тіло було все опухле, коли вона поступила до лікарні, хоч і важить тільки 45 кг.

За її словами, м’язи швидко руйнувалися та виділяли токсичні речовини в кров. Водночас нирки переставали працювати. Після першої операції вона ще два тижні лежала в реанімації, де до неї приєднали пристрій для відтоку рідини.

Жінка змогла повернутися додому після 5 тижнів у лікарні. Проте у своєму будинку їй довелося три роки лежати, оскільки вона досі погано ходить.

“Я не можу нормально ходити. Я ходжу на лівій нозі, ніби я ношу високий підбор — майже як нога Барбі. Пальці на ногах починають підгинатися, я не знаю, чи знадобиться мені подальша операція або вони можуть щось зробити зараз”, – розповіла Джулія та закликала людей бути обережним із вживанням алкоголю.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦