Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагадав, як рік тому українські захисники завдали точного ракетного удару по окупованому морському порту в Бердянську.

24 березня 2022 року було знищено один з флагманів російського флоту – великий десантний корабель “Саратов”. Також у порту пошкоджень зазнали кораблі “Орськ”, “Новочеркаськ” та “Цезар Кунніков”.

Знищення морських суден окупантів означає зруйнування міфів про невразливість флоту РФ. Залужний у своєму Telegram показав відео знищення “Саратова”.

“Міф про невразливість російського флоту зруйновано влучними ударами ЗСУ. Це ще раз довело неспростовний факт: на українській землі ворог не знатиме спокою: ні на суші, ні на воді”, — наголосив Залужний.

Нагадаємо, що ЗСУ також знищили інший флагман Чорноморського флоту РФ – корабель “Москва”. Дві ракети “Нептун” влучили та потопили вороже морське судно.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦