Вагітна Євгенія Емеральд, яка служила у війську ЗСУ та була снайперкою, вперше розповіла про страшну аварію, в яку потрапила. Захисниця з позивним “українська Жанна Д’Арк” показала свою розбиту машину.

За її словами, вона має 15 років досвіду керування авто і за весь час водійського стажу ДТП сталася вперше.

Емеральд, яка перебуває на 8 місяців вагітності, розповіла, що пережила серйозний стрес, але загальний стан нормальний.

“Вчора був вибір – або лобове зіткнення, лоб в лоб, або пожертвувати своєю машиною звернути праворуч і розбити нафіг всю машину. Я обрала другий варіант. Все на краще. Слава богу, що всі живі здорові. Так, стресанула вчора, якщо чесно, дуже сильно”, – розповіла військова в Instagram.

Колишня снайперка поскаржилась, що їй дуже боляче за автівку, оскільки на неї заробила чесною працею.

Емеральд також показала, яких ушкоджень зазнала її машина. За її словами, автівка постраждала не стільки зовнішньо, скільки внутрішньо.

Захисниця згадала, що це авто пережило перші чотири місяці фронту: була в Київській області, в Макарівському районі, на Харківщині та Сумщині.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦