Мер Коломиї Богдан Станіславський відреагував на те, що його старший син, бізнесмен Олег Станіславський поїхав на Балі під час воєнного стану.

Син чиновника “засвітився”, коли розважався на райському острові. Разом з іншими багатіями із закритого клубу для молодих українських підприємців YBC він катався на човнах, яхтах, квадроциклах. Також бізнесмени нібито оговорювали розвиток бізнесу та інші справи.

Фото з відпочинку показали у соцмережах. Українців це одразу обурило, оскільки під час війни деякі чоловіки собі таке дозволяють.

Мер Коломиї заявив, що Олег не питав його дозволу, щоб поїхати на Балі з компанією, та й узагалі йому “болить” через ситуацію.

“Поїхав без мого дозволу і моєї згоди. Він самостійна доросла людина і зробив свій вибір. Не так я його вчив і мене це по-батьківськи болить. Але прийняв таке рішення — нехай за нього відповідає. Як чоловік і як мій син”, – написав Богдан Станіславський.

Українці засудили дії сина міського голови. Інші вважають, що це нормально, але не варто вихвалятися фото та відео в соцмережах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦