У Південній Африці сталася жахлива трагедія – трирічну дівчинку знайшли у шкільному туалеті.

Як пише mirror.co.uk, спочатку Лангалам не могли знайти весь день, а вже наступного її тіло знайшли у вигрібній ямі, яку використовують як туалет.

Родина загиблою вбита горем та підозрює, що це сталось не випадково. Мати Нангамсо переконана, що дівчинку могли вбити. Ця страшна подія розірвала життя сім’ї на “до” та “після”.

“Жодні слова не можуть описати той біль, який я відчуваю. Біль нестерпний. Я не можу спати вже декілька тижнів”, – сказала мама загиблої.

В організації Amnesty International у Південній Африці повідомили, що цей трагічний випадок нарешті дасть поштовх уряду змінити туалети у вигляді вигрібної ями та прибрати їх. Також вони хочуть, аби було вжито необхідних заходів безпеки.

Водночас влада має намір подати до суду, щоб змусити Департамент базової освіти ліквідувати всі такі шкільні туалети по всій території Південної Африки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦