Відома українська тенісистка Еліна Світоліна вперше показала новонароджену дочку Скаї.

Як відомо, в середині жовтня 2022 Еліна стала вперше мамою. У своєму Instagram колишня ракетка світу поділилась зворушливим відео. У ролику спортсменка одягає донечку у костюмчик, а потім ніжно притискає до себе.

“Перший Тік-Ток Скай”, – підписала пост Світоліна.

Нагадаємо, що 15 жовтня Еліна та її чоловік французький тенісист Гаель Монфіс повідомили про народження донечки. Тоді Еліна опублікувала фото та відео, але обличчя маляти вона не показала, лише ручку.

Світоліна і Монфіс одружилися 16 липня 2021-го року. Святкували своє весілля пара у швейцарському Ньоні. При цьому молодята уклали шлюбний контракт.

15 травня 2022 року пара оголосила про поповнення в родині.

Наразі зірка тенісу поєднує материнство з благодійною діяльністю. Українка продовжує активно підтримувати Україну та їй допомагати.

У червні Світоліна стала другим амбасадором фандрейзингової платформи United24, створення якої ініціював президент України Володимир Зеленський. Платформа створена з метою збору коштів на підтримку України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦